Kontakt

Kontakt

Klinikken holder lukket fra d. 1.5.23-1.5.24 grundet barsel. Du kan kontakte Aut. psykolog Mikkel Lindeskov, der vil være vikar i orlovsperioden. Mikkel kan kontaktes på tlf. nr. 55218553 eller pr. mail psykologmikkellindeskov@protonmail.com

Mikkels faglige profil:

“Jeg har været psykolog siden 2017 og har igennem årene fået erfaring med en bred vifte af problemstillinger herunder angst, depression, sorg, selvværd, pårørende-problematikker, stress, parforhold og problematisk vrede og vold både ift udøvere og udsatte.

Et fællestræk for de fleste problematikker er udfordringer med at forstå og regulere sine følelser samt udtalt grad af selvkritik og skam. Derfor har jeg et særligt fokus på og interessere for disse aspekter i min terapi. Jeg lægger stor vægt på at terapi er et samarbejde og at det samarbejde har de bedste vilkår i et miljø præget af respekt, nærvær og tryghed. Igennem den terapeutiske dialog og fælles refleksioner bliver vi sammen klogere på de udfordringer du står i og med bidrag fra min psykologfaglige viden kan vi sammen udforske, hvad der er mest brugbart for dig.”

 

Ved  første henvendelse send da gerne en mail udelukkende med dit fornavn og dit telefonnummer af hensyn til GDPR. Hvis jeg ikke tager telefonen, vil jeg bede dig eftersende en sms med dit fornavn og dit telefonnummer. Jeg vil altid forsøge at vende tilbage inden for maksimum 48 timer på hverdage.

Lokation
Klinikken har adresse i det nye Sundhedshus i Billund Granvej 2E.  Der er mulighed for 2 timers gratis parkering langs Granvej eller bagved Sundhedshuset (indkørsel fra Hovedgaden eller Ole Kirksvej). Husk at registrere din bils nummerplade på skærmen i venteværelset.

Virksomhedsopslysninger:
Psykolog Ravn Perchet ApS, CVR-nr: 43301780.

Menu